BIOMENU
Linecké

Vegan /na 2 plechy

250 g hladké celozrnné špaldové mouky
60 g kokosového tuku
160 g ječného sladu (sladěnky)
najemno nastrouhaná kůra z 1/2 bio citronu
1/4 lžičky vanilkového prášku
1 kypřící prášek (12 g)

Postup:
  1. Rozehrejeme tuk.
  2. Do mísy si odvážíme slad. Přidáme rozehřátý tuk a důkladně promícháme.
  3. Přidáme ostatní ingredience a vytvoříme těsto.
  4. Necháme minimálně 1/2 hodiny odležet.
  5. Vyválíme, vykrájíme a pečeme 13 - 15 minut na 120 °C.
  6. Po upečení je cukroví velmi tvrdé. Po promazání změnkne do druhého dne.
Pozor, při uskladnění promazaného cukroví je potřeba vrstvy prokládat pečícím papírem. Změklé cukroví má tendenci se slepit (to je funkce sladu).
news: Linecké 2016.JPG

Poslední články

- Vyvýšený záhon
- Jak si vybrat mlýnek?
- Cesty k jídlu zblízka
- Video o éčkách
- Žena - článek Honzy Jíchy

Poslední novinky

- Farma Vícelmil hledá pomocné ruce
- Pozdrav z maringotky
- Nová Kuchařka "Pečeme z kvásku"je na světě!
- Vyvýšený záhon - návod
- Kurzy v roce 2015

Poslední recepty

- Jarní špenátová polévka
- Linecké
- Dýňová buchta s polevou
- Čirok salát
- Polosyrová zeleninová miso polévka




místo pro
vaší reklamu

cena 500Kč/měs.